Hvorfor Du Bør Velge Et Unikt Webdesign For Nettsiden Din

I dag er det utvilsomt mye enklere å lage sin egen hjemmeside enn det var tilbake på begynnelsen av årtusenskiftet. Dette har imidlertid medført at vi har sett en masse hobbyaktører dukke opp på markedet, folk som på tross av manglende kunnskap, likevel er i stand til å sette opp en fullblods nettside.

Bare en ting her, først: ikke glem at flesteparten av webdesignerne benytter seg av forhåndsproduserte templates –eller maler om du vil, når du blir møtt av disse utrolig billige nettside-tilbudene som lar deg klinke opp en hjemmeside på 1,2,3. Men,- hvor viktig er det egentlig å heller gå for et unikt webdesign og få en support som virkelig fungerer?

Rammeverktøy som f.eks. WordPress er i vinden som aldri før for folk som vil sette opp en hjemmeside eller nettbutikk. Her vil du utvilsomt finne et hav av hippe og stilige designmaler, men før du hiver deg på karusellen – les resten av denne artikkelen, er du snill.

Hvor mange andre har valgt det samme designet som deg?

Hvis du går for et av disse forhåndsproduserte webdesignene, er du jo selvfølgelig interessert i å velge et som ser virkelig bra ut. Hvis du selv synes det ser helt knall ut, vil sannsynligvis også mange andre være av samme oppfatning. Dette betyr igjen at noen av dem har valgt den samme malen som deg for deres nettside. Hvem vet, kanskje det akkurat nå sitter 8000 andre ivrige hjemmeside-makere med den samme malen som du har valgt!

Begrenset med muligheter

Men hva hvis du ansetter en profesjonell webdesigner til å ta seg av dette? Da får du nettsiden din til å se ut akkurat slik som du selv ønsker. Hvis du bruker en av disse ferdigproduserte malene, finnes det begrenset med muligheter og veldig ofte ender mange likevel opp med å ha betalt like mye for nettsiden deres med en fastsatt mal, enn om de hadde gått for et unikt design. Tenk over det…