Lite trafikk til bloggen din? Da gjør du følgende…

Kanskje du sitter med følelsen av at den perfekte artikkelen du skrev i bloggen din ville bli en braksuksess blant leserne dine, men de store lesertallene likevel uteble? Er det ikke irriterende at selv om du skriver om de samme temaene som andre populære bloggere gjør, så oppnår du likevel ikke den samme populariteten? Slapp av, bli med videre og følg noen av de gode rådene under her, og du vil snart se en markant økning i antall lesere på bloggen din.

Problem: Ingen ser bloggen din

Den store horden av lesere og distribusjon kommer ikke bare ramlende ned i hodet på deg. En god blogger jobber hardt og holder seg hele tiden à jour med hva leserne av bloggen interesserer seg for og hvilken informasjon de søker. Men dette hjelper jo lite hvis ingen kan se bloggen din, ikke sant? Det er forståelig at mange som hiver seg på denne vognen gir opp etter en stund…

Løsning: Promotere, promotere, promotere…

Du trenger lesere til bloggen din, og det litt kvikt. Det finnes grenser for hvor lenge du vil klare å holde motivasjonen oppe når du blogger uten et publikum. Det er altså på tide å brette opp ermene og ta i bruk alle tilgjengelige kanaler for å snu den negative utviklingen.

Hvis du har et lavt budsjett, er nettverket ditt desto viktigere. Kontakt alle i nettverket ditt og be dem om hjelp med å promotere bloggen din. Ikke tenk at det er flaut – du vil mest sannsynlig bli overrasket over hvor mange som ønsker å hjelpe deg!

Sett av en bit av budsjettet til markedsføring i sosiale medier. Ettersom slike kanaler i senere tid har blitt mye bedre med fokus på diverse målgrupper og resultatanalyse, vil du få mye igjen for en slik investering. Tilpass også artiklene dine til interessene for hver enkelt person i nettverket ditt.

Følg disse rådene, bruk alle kanaler du kan komme på og gi ikke opp!