Axxera.no gir deg alt du trenger å vite om hvordan du raskt lager din egen hjemmeside, informasjon om webdesign-byråer og annonsering på nettet, samt hvordan du gjør hjemmesiden eller bloggen din leservennlig for mobil og masse annen nyttig informasjon. I dag finnes det et hav av gratis løsninger på nettet om hvordan du kan skape en egen hjemmeside på noen få minutter, men alle er ikke like gode. Ettersom det kan være svært tidkrevende å finne den rette plattformen for deg og dine personlige behov, vil du finne alt du trenger av informasjon her.

Gjør hjemmesiden din mobilvennlig

Vi ser nå en økende tendens til at den globale bruken av PC-er i ferd med å bli forbikjørt av mobilbruken. Derfor er det viktig at hjemmesiden din er så brukervennlig som mulig for nettopp mobiltelefonbruk. Dette gjelder spesielt her i Norge hvor over 90 % av oss nå har tilgang til mobil.

Bli synlig på nettet med gratis annonsering

Det hjelper lite om du har en fet hjemmeside hvis det er ingen som ser deg. Reklame koster penger. Men du kan for eksempel benytte deg av søkemotorer helt gratis for å lede trafikk til hjemmesiden din. Dette skal vi også gi deg mer detaljer om hvordan du går fram her på bloggen.

Bruk sosiale medier for trafikk til nettsiden din

En annen mulighet for å trekke folk til nettsiden din på er å legge inn link til hjemmesiden og artiklene dine på andre sosiale medier, hjemmesider og forum. Dette er helt gratis og meget effektivt. Alt dette ser vi nærmere på i detaljer på denne bloggen.